Общее·количество·просмотров·страницы

понедельник, 28 мая 2012 г.

Нетрадиційні форми проведення музичних занять.
Використання нетрадиційного обладнання у роботі з дітьми.

          Саме такою була тема чергової зустрічі членів ПНМК музичних керівників. На гостину ласкаво запрошували НВК №; "Спеціалізована школа І-ІІІ ступені з поглибленим вивченням окремих предметів - дошкільний навчальний заклад "Волошка". Використанню нетрадиційного обладнання у роботі з дітьми приділяється особлива увага, тому цікаво було подивитись стенди з виготовленними саморуч шумовими інструментами за методикою Карла Орфа.




          Використанню саме цих шумових інструментів було присвячене комплексне заняття що називалося "Забавлянки весняного дощика". У своїй роботі музичний керівник Луб Галина Петрівна показала використання різних методів та прийомів роботи: це і використання логоритміки, пальчикового массажа та інше. Та й малювання дощових краплинок за допомогою ватних паличок різного діаметру, теж було незвичайне.






          Цікавою була авторська казка "Муха-цокотуха" з використанням нетрадиційних музичних інструментів, і діти , і дорослі отримали велике задоволення від цієї вистави.





          Обговорили музичні керівники і методичні аспекти роботи по ознайомленню та використанню нетрадиційного обладнання у роботі з дітьми. Про використання різниз методів та прийомів розповіла музичний керівник ДНЗ №34 Куприк Г.В, а про  досягнення зі свого досвіду  роботи  поділилася музичний керівник ДНЗ №24 Лебедєва О.С.



Комментариев нет:

Отправить комментарий